Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Salaisuudet" by Christoffer Carlsson & Tarja Lipponen " eBook PDF Kindle ePub Free

Salaisuudet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Salaisuudet
  • Author : Christoffer Carlsson & Tarja Lipponen
  • Release Date : January 16, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1322 KB

Description

Salaisuudet on suuren luokan rikosdraama ystÀvyydestÀ, rakkaudesta ja petoksesta, tarina jossa True Detective ja Martin Beck kohtaavat.

PienessÀ Bruketin kylÀssÀ löytyy juhannusaattona ruumis. Mies on murhattu pÀÀhÀn ampumalla. Uhri on elÀkkeellÀ oleva poliisi, Leo Junkerin tuttu.
Tutkinnasta vastaa 33-vuotias Tove Waltersson, jonka poliisina toiminut veli ammuttiin kuoliaaksi vÀijytyksessÀ VisbyssÀ, Gotlannissa, vain vuotta aiemmin.
Leo Junkeria on kehotettu lÀhtemÀÀn pitkÀlle kesÀlomalle, sillÀ joku on juorunnut Leon yhÀ jatkuvasta lÀÀkkeiden vÀÀrinkÀytöstÀ hÀnen pÀÀllikölleen. Kun uutinen murhasta tavoittaa Leon, hÀn murtuu.
Leo ymmÀrtÀÀ kuitenkin kaksi asiaa: rikoksen tutkinta siirtyy hyvin pian keskusrikospoliisille ja hÀnen itsensÀ on autettava tutkintaa kaikin mahdollisin keinoin. Kukaan ei tuntenut uhria paremmin kuin hÀn. NiinpÀ Leo pÀÀttÀÀ saman tien lÀhteÀ Tukholmasta Bruketiin.
JuhannuspÀivÀn iltana Leo tapaa ensi kerran Tove Walterssonin. Leolla ei ole aavistustakaan asioiden todellisesta tilasta, mutta Tove tietÀÀ tÀsmÀlleen, ettÀ Leo oli poliisi, joka ampui hÀnen veljensÀ hengiltÀ.
Palataan vuoteen 1984. Kaksi poliisia nÀkee elÀmÀnsÀ tilaisuuden koittaneen, mutta samaan aikaan erÀs nuori journalisti on pÀÀttÀnyt paljastaa heidÀn salaisuutensa. Miehet tapaavat marraskuisena yönÀ eikÀ paluuta entiseen ole.

Nyt murhatulla poliisilla oli salaisuus, 42-vuotias vakavasti mielisairas tytÀr, joka ei ole puhunut kenellekÀÀn vuosiin. Niin luulevat kaikki, paitsi John Grimberg, Grim, jolle tyttö on kertonut salaisuutensa.
Grim on Junkerin entinen paras ystÀvÀ, josta tuli hÀnen pahin vihollisensa.


Ebook Download "Salaisuudet" PDF ePub Kindle